Bain & Company

Bain & Company is een top strategy consultancy firm met een passie voor het behalen van meetbare resultaten. Wij helpen CEO’s en topmanagers bij het nemen van besluiten over complexe strategische vraagstukken. Concrete oplossingen met directe impact op de waarde van het bedrijf: onze cliënten vragen niet om advies, ze willen resultaten bereiken. We zijn informeel, direct en eerlijk tegen elkaar en onze cliënten. We staan open voor iedereen en zijn niet hiërarchisch ingesteld. We geven je ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Intensieve coaching en de beste trainingsprogramma’s helpen je om je doelen te bereiken. Kenmerkend voor de cultuur is de pragmatische aanpak en ondernemerschap. Bain consultants zijn energiek en zetten graag een paar extra stappen om iets voor elkaar te krijgen, zowel op het werk als daarbuiten. Al vroeg in je carrière krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, wat betekent dat je vanaf dag 1 direct betrokken bent bij de cliënt.

Opleiding & ontwikkeling

Wij bieden je een individueel, op maat gemaakt carrière pad. Als Associate Consultant krijg je direct bij je start gedurende twee weken een training in de VS. Hierin leer je met de andere startende consultants van Bain wereldwijd de technieken van Bain kennen. Na deze training ga je in een projectteam aan de slag en leer je door de dagelijkse samenwerking met en feedback van collega’s. Gedurende je verdere Bain-carrière is er veel ruimte voor persoonlijke wensen. Bijvoorbeeld in het wel of niet doen van een MBA of andere internationale mogelijkheden.

Wie zoeken we?

Werken voor Bain vereist sterke analytische en interpersoonlijke vaardigheden. Bain consultants worden getraind om strategiespecialisten te zijn, maar blijven pure generalisten wat betreft industrie. Specifieke business ervaring is niet noodzakelijk wanneer je begint met werken.

Oriëntatiemogelijkheden

Wij bieden je verschillende mogelijkheden om kennis met ons maken. Tijdens onze business courses ervaar je op een intensieve manier hoe het is om in teamverband een case op te lossen. Daarnaast organiseren wij veel events samen met studie- en studentenverenigingen. De beste manier om Bain te leren kennen is door middel van een 10weekse stage, waarin je meedraait als volwaardig consultant met een Bain team.

Contactgegevens

Sophie van Neerbos
Bain & Company
Rembrandt Tower, 25th floor
Amstelplein 1
1096 HA Amsterdam
[email protected]
tel: +31 20 7107 900