Parthenon-EY

Parthenon-EY werd in 2014 gevormd na samenvoeging van Parthenon Group en EY. De wereldwijd opererende strategie boutique heeft inmiddels meer dan 30 kantoren in 20 landen waar meer dan 1000 professionals werkzaam zijn. Parthenon-EY adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen in Europa, de US, Azië en Australië bij hun strategische vraagstukken. Wat sectoren betreft ligt de nadruk in Nederland en België op Private Equity, Retail, FMCG, Logistiek & Transport en Travel & Leisure.

Het werk in de praktijk

Het werk van een consultant is afwisselend en brengt grote verantwoordelijkheden met zich mee. Je werkt in teamverband aan uiteenlopende opdrachten in allerlei sectoren. De werkzaamheden zijn afhankelijk van het project waarop je werkt, maar variëren van het analyseren van cliënt- of marktgegevens en het maken van modelanalyses tot het afnemen van interviews. De bevindingen analyseer je met je team om tot antwoorden te komen. Uiteindelijk presenteer je het advies aan de cliënt. Het werken in teams maakt dat je voortdurend van elkaar leert. Onze teams zitten graag op locatie bij de cliënt. Zo werken we echt met de cliënt samen en komen tot een werkelijk gedragen advies. Op vrijdag werken wij zoveel mogelijk op kantoor om ook elkaar niet uit het oog te verliezen en ervaringen te delen.

Carrièremogelijkheden

Een carrière binnen Parthenon-EY is geënt op continue groei als consultant en als persoon. Je start als Associate met het leren van het vak. Als je dat machtig bent word je Consultant en vervul je gaandeweg een meer senior rol in de teams. Ben je daarin voldoende bedreven dan word je Manager en uiteindelijk wellicht Vice President of Partner. De snelheid waarmee jij doorgroeit hangt vooral af van jouw eigen ontwikkeling. In elke fase van je carrière zul je merken dat je continu wordt uitgedaagd en veel verantwoordelijkheid krijgt.

Wie zoeken wij?

Talent, toewijding en enthousiasme zijn belangrijker dan wat voor studie je hebt gedaan. Belangrijke trefwoorden zijn: superieure analytische vaardigheden, sterke nieuwsgierigheid, ondernemend, gedreven, volwassen, no-nonsense- mentaliteit. Je moet in teams willen werken en hebt een positief- kritische houding. Technische studenten, (bedrijfs)economen en econometristen met een brede maatschappelijke interesse blijken vaak aan dit profiel te voldoen.

Kennismakingsmogelijkheden

Voor je daadwerkelijk bij ons komt solliciteren is het goed om alvast een beeld te vormen van het werk bij Parthenon-EY en vooral ook de mensen. Dat kun je natuurlijk perfect doen tijdens Expedition Strategy! Daarnaast organiseert Parthenon-EY regelmatig een Strategy Course of andere inhousedagen waarvoor je je kunt opgeven. Kijk voor alle andere kennismakingsmogelijkheden op onze website www.parthenon-ey.nl.

Contactgegevens
Parthenon-EY
Chantal van Hartingsveldt (recruiter)
010-2175555
[email protected]