Algemene informatie

Ook dit jaar vindt Expedition Strategy weer plaats! Dit najaar gaan 25 getalenteerde studenten geheel kosteloos naar Rotterdam en Amsterdam om kennis te maken met de topbedrijven in strategy consultancy.  Ben jij student aan de RUG en lid bij Risk, TBV Lugus, T.F.V. ‘Professor Francken’ of VESTING, dan zijn wij op zoek naar jou om volgend jaar deel uit te maken van Expedition Strategy 2017!

Dit is hét carrière-evenement om in één keer een goede indruk te krijgen wat het vak van strategy consultant precies inhoudt. Daarnaast zie je de verschillen van de zes beste bedrijven op het gebied van strategy consultancy. Het evenement begint met een casetraining en borrel, om iedereen optimaal voorbereid op expeditie te laten gaan. Vervolgens zal je in de Randstad door middel van cases en workshops gegeven door top-consultants een heldere blik krijgen op het werk van een strategy consultant en de verschillende bedrijfsculturen.

Daarnaast is er ook veel ruimte om op informele manier in contact te komen met de consultants. Elke middag is er een business lunch en ’s avonds wordt er een diner en avondprogramma verzorgd waar je uitgebreid de mogelijkheid krijgt om in contact te komen met werknemers van deze bedrijven. Ook als je nog niets van strategy consultancy af weet ben je van harte welkom tijdens dit evenement. De bedrijven zijn op zoek naar leergierige, ambitieuze en analytische studenten en leggen je graag uit wat ze precies doen. Bekijk het programma om een indruk te krijgen van deze editie.

Expedition Strategy wordt speciaal voor jou georganiseerd, de bedrijven zullen dan ook hun uiterste best doen om jou proberen te overtuigen waarom je bij hen aan de slag zou moeten gaan. Aanmelden kun je doen door je cv, cijferlijst middelbare school én cijferlijst van de universiteit te uploaden op de site. Mocht je door de bedrijven geselecteerd worden, dan staan je vier fantastische dagen vol met luxe lunches, diners, borrels en overnachtingen te wachten. Bekijk de fotopagina om een indruk te krijgen van voorgaande edities van Expedition Strategy.