Deelnemende bedrijven 2018

Simon-Kucher & Partners

Simon-Kucher & Partners is een internationaal strategisch adviesbureau gespecialiseerd commerciële vraagstukken. Het bedrijf, opgericht in 1985, richt zich op de “Sunny Side of Consulting” waarbij we klanten aan de hand van TopLine Power® helpen hun omzet te verbeteren in plaats van in kosten te snijden. Met meer dan 1100 professionals in 34 kantoren wereldwijd worden wij gekenmerkt door fact-based, praktische strategieën voor aantoonbare winstverbetering. Simon-Kucher & Partners wordt erkend als wereldmarktleider op het gebied van pricing.

Lees meer

Bain & Company

Bain & Company is een top strategy consultancy firm met een passie voor het behalen van meetbare resultaten. Wij helpen CEO’s en topmanagers bij het nemen van besluiten over complexe strategische vraagstukken. Concrete oplossingen met directe impact op de waarde van het bedrijf: onze cliënten vragen niet om advies, ze willen resultaten bereiken. Kenmerkend voor de cultuur is de pragmatische aanpak en ondernemerschap. Bain consultants zijn energiek en zetten graag een paar extra stappen om iets voor elkaar te krijgen, zowel op het werk als daarbuiten. Al vroeg in je carrière krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, wat betekent dat je vanaf dag 1 direct betrokken bent bij de cliënt.

Lees meer

EY-Parthenon

EY-Parthenon werd in 2014 gevormd na samenvoeging van Parthenon Group en EY. De wereldwijd opererende strategie boutique heeft inmiddels meer dan 30 kantoren in 20 landen waar meer dan 1000 professionals werkzaam zijn. EY-Parthenon adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen in Europa, de US, Azië en Australië bij hun strategische vraagstukken. Wat sectoren betreft ligt de nadruk in Nederland en België op Private Equity, Retail, FMCG, Logistiek & Transport en Travel & Leisure.

Lees meer

Boston Consultancy Group

The Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. BCG geeft hoogwaardig kwalitatief advies gericht op blijvend concurrentievoordeel voor haar klanten. BCG is de meest succesvol groeiende strategie consultant van Nederland. Consultants zijn zowel teamplayer als onafhankelijk denker, zowel creatief als gestructureerd, zowel rationeel als emotioneel intelligent. BCG biedt uitstekende internationale trainingsprogramma’s en uitgebreide persoonlijke carrièrebegeleiding: voor ambitieuze kandidaten de ideale werkomgeving om het maximale uit zichzelf te halen.

Lees meer

Roland Berger

Roland Berger helpt ondernemers de economie van de 21e eeuw vorm te geven. Wij ondersteunen onze klanten bij het realiseren van snelle en stabiele groei, betere marges en een grotere ondernemingswaarde. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen onze klanten. Wij maken hun uitdagingen tot de onze en leveren altijd een implementeerbaar resultaat. Dat zie je terug in onze waarden: ondernemerschap, empathie en excellentie. Daarmee creëren we waarde op een duurzame en meetbare wijze.

Lees meer

Strategy&

Wij combineren het beste strategische en operationele denken en helpen zo onze klanten om samen met hen onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om hun concurrenten te overtreffen.
Voortbouwend op meer dan 100 jaar ervaring binnen de strategie consulting industrie, zijn we nu gericht op het transformeren van de toekomst van de consulting industrie. We hopen dit samen met jou te doen.

Lees meer
© Expedition Strategy 2019
Ontwikkeld door Convident