Deelnemende bedrijven

Op deze pagina is meer informatie te vinden over de deelnemende bedrijven.

Bain & Company

Bain & Company is een top strategie consulting firm met een passie voor het behalen van meetbare resultaten. Wij helpen CEO’s en topmanagers bij het nemen van besluiten over complexe strategische vraagstukken. Concrete oplossingen met directe impact op de waarde van het bedrijf: onze cliënten vragen niet om advies maar willen resultaten bereiken. We zijn informeel, direct en eerlijk tegen elkaar en onze cliënten. We staan open voor iedereen en zijn niet hiërarchisch ingesteld. We geven je ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Intensieve coaching en de beste trainingsprogramma’s binnen onze industrie helpen je om je doelen te bereiken. Kenmerkend voor de cultuur is de pragmatische aanpak en ondernemerschap. Bain consultants zijn energiek en zetten graag een paar extra stappen om iets voor elkaar te krijgen, zowel op het werk als daarbuiten. Al vroeg in je carrière krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, wat betekent dat je vanaf dag 1 direct betrokken bent bij de cliënt.

Lees meer

Roland Berger

Roland Berger helpt ondernemers de economie van de 21e eeuw vorm te geven. Wij ondersteunen onze klanten bij het realiseren van snelle en stabiele groei, betere marges en een grotere ondernemingswaarde. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen onze klanten. Wij maken hun uitdagingen tot de onze en leveren altijd een implementeerbaar resultaat. Dat zie je terug in onze waarden: ondernemerschap, empathie en excellentie. Daarmee creëren we waarde op een duurzame en meetbare wijze.

Lees meer

IG&H

IG&H is een toonaangevend adviesbureau dat verantwoordelijkheid neemt voor de resultaten van haar werk. Met een focus op digitale transformaties gebruiken we onze eigen bewezen ‘Make Strategy Work’ methodologie voor succesvolle uitvoering.

Lees meer

Accenture

Accenture Strategy & Consulting is de drijvende kracht achter het helpen van bedrijven bij het beantwoorden van management vragen. Je adviseert het C-level management bij hun strategische blauwdrukken – gebaseerd op data-analyse, ervaring, expertise en een innovatieve aanpak. Samen met een divers team van experts daag je de huidige obstakels in de sector uit en vind je de belangrijkste oplossing voor klanten in hun huidige markten: De disruptie omzeilen door middel van onze end-to-end diensten, waardoor toekomstig succes voor organisaties wordt geconsolideerd.

Lees meer

OC&C Strategy Consultants

Al sinds 1987 is OC&C Strategy Consultants een leidende en mondiale strategisch-adviesbureau dat zich toelegt op helder denkwerk in de meest complexe vraagstukken. Wij helpen topmanagement met de grote vraagstukken op het gebied van bedrijf-, overname- en portfoliostrategie. OC&C’s cliënten behoren tot de meest gerespecteerde bedrijven en private equity-investeerders ter wereld, in sectoren variërend van detailhandel en consumentengoederen tot media, technologie en zakelijke dienstverlening.

Lees meer

Strategy&

Wij combineren het beste strategische en operationele denken en helpen zo onze klanten om samen met hen onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om hun concurrenten te overtreffen.
Voortbouwend op meer dan 100 jaar ervaring binnen de strategie consulting industrie, zijn we nu gericht op het transformeren van de toekomst van de consulting industrie. We hopen dit samen met jou te doen.

Lees meer

KPMG Deal & Growth Strategy

KPMG Deal & Growth adviseert corporates en private-equity partijen omtrent strategische vraagstukken, overnames en investeringen. Strategische vraagstukken waarbij Deal & Growth adviseert zijn bijvoorbeeld het betreden van een nieuwe markt, het analyseren van groei mogelijkheden of het definiëren van de strategie. Bij overnames helpen wij bij het evalueren van de aantrekkelijkheid van een target. Deze projecten hebben een grote impact op de bedrijfsvoering en daarom werken we veelal samen met investment directors en C-level executives.

Lees meer
© Expedition Strategy 2024
Ontwikkeld door Convident