Deelnemende bedrijven 2020-2021

Boston Consulting Group

The Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. BCG geeft hoogwaardig kwalitatief advies gericht op blijvend concurrentievoordeel voor haar klanten. BCG is de meest succesvol groeiende strategie consultant van Nederland. Consultants zijn zowel teamplayer als onafhankelijk denker, zowel creatief als gestructureerd, zowel rationeel als emotioneel intelligent. BCG biedt uitstekende internationale trainingsprogramma’s en uitgebreide persoonlijke carrièrebegeleiding: voor ambitieuze kandidaten de ideale werkomgeving om het maximale uit zichzelf te halen.

Lees meer

EY-Parthenon

EY- Parthenon werd in 2014 gevormd na samenvoeging van Parthenon Group en EY – de wereldwijd opererende strategie boutique heeft inmiddels 40+ kantoren in 22 landen waar meer dan 1800 professionals werkzaam zijn. EY- Parthenon Strategy adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen in Europa, de US, Azië en Australië bij hun strategische vraagstukken. Wat sectoren betreft ligt de nadruk in Nederland en België op Private Equity, Retail, FMCG, Logistiek & Transport en Travel & Leisure.

Lees meer

Roland Berger

Roland Berger helpt ondernemers de economie van de 21e eeuw vorm te geven. Wij ondersteunen onze klanten bij het realiseren van snelle en stabiele groei, betere marges en een grotere ondernemingswaarde. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen onze klanten. Wij maken hun uitdagingen tot de onze en leveren altijd een implementeerbaar resultaat. Dat zie je terug in onze waarden: ondernemerschap, empathie en excellentie. Daarmee creëren we waarde op een duurzame en meetbare wijze.

Lees meer

Strategy&

Wij combineren het beste strategische en operationele denken en helpen zo onze klanten om samen met hen onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om hun concurrenten te overtreffen.
Voortbouwend op meer dan 100 jaar ervaring binnen de strategie consulting industrie, zijn we nu gericht op het transformeren van de toekomst van de consulting industrie. We hopen dit samen met jou te doen.

Lees meer

KPMG Deal & Growth Strategy

KPMG Deal & Growth adviseert corporates en private-equity partijen omtrent strategische vraagstukken, overnames en investeringen. Strategische vraagstukken waarbij Deal & Growth adviseert zijn bijvoorbeeld het betreden van een nieuwe markt, het analyseren van groei mogelijkheden of het definiëren van de strategie. Bij overnames helpen wij bij het evalueren van de aantrekkelijkheid van een target. Deze projecten hebben een grote impact op de bedrijfsvoering en daarom werken we veelal samen met investment directors en C-level executives.

Lees meer
© Expedition Strategy 2021
Ontwikkeld door Convident