Deelnemende bedrijven

Op deze pagina is meer informatie te vinden over de deelnemende bedrijven.

Bain & Company

Bain & Company is een top strategie consulting firm met een passie voor het behalen van meetbare resultaten. Wij helpen CEO’s en topmanagers bij het nemen van besluiten over complexe strategische vraagstukken. Concrete oplossingen met directe impact op de waarde van het bedrijf: onze cliënten vragen niet om advies maar willen resultaten bereiken. We zijn informeel, direct en eerlijk tegen elkaar en onze cliënten. We staan open voor iedereen en zijn niet hiërarchisch ingesteld. We geven je ongeëvenaarde mogelijkheden om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Intensieve coaching en de beste trainingsprogramma’s binnen onze industrie helpen je om je doelen te bereiken. Kenmerkend voor de cultuur is de pragmatische aanpak en ondernemerschap. Bain consultants zijn energiek en zetten graag een paar extra stappen om iets voor elkaar te krijgen, zowel op het werk als daarbuiten. Al vroeg in je carrière krijg je veel eigen verantwoordelijkheid, wat betekent dat je vanaf dag 1 direct betrokken bent bij de cliënt.

Lees meer

McKinsey & Company

McKinsey & Company is een internationaal management consulting kantoor. Bij McKinsey bedenk je manieren om grote veranderingen mogelijk te maken. Voor bedrijven, overheidsinstellingen en non-profits. Je houdt je bezig met de overgang naar duurzame technologieën, economische transities, overnames, de toekomst van het onderwijs, gezondheidszorg of de financiële sector. Maar ook met alle andere thema’s waar je als adviseur over geraadpleegd wordt. 

 

Lees meer

OC&C Strategy Consultants

Al sinds 1987 is OC&C Strategy Consultants een leidende en mondiale strategisch-adviesbureau dat zich toelegt op helder denkwerk in de meest complexe vraagstukken. Wij helpen topmanagement met de grote vraagstukken op het gebied van bedrijf-, overname- en portfoliostrategie. OC&C’s cliënten behoren tot de meest gerespecteerde bedrijven en private equity-investeerders ter wereld, in sectoren variërend van detailhandel en consumentengoederen tot media, technologie en zakelijke dienstverlening.

Lees meer

Boston Consulting Group

Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. BCG geeft hoogwaardig kwalitatief advies gericht op blijvend concurrentievoordeel voor haar klanten. De projecten, die altijd in teamverband met de klant worden uitgevoerd, variëren van fusies en overnames tot herstructureringen, van groeistrategieën tot innovatie BCG adviseert vanuit verschillende Practice Areas als Climate & Sustainability, Energy, Consumer Goods, Private Equity, Industrial Goods, High Technology & Digital. Aan de basis van de adviezen ligt altijd fact-based kwantitatief analysewerk. Klanten zijn multinationals en de top van het bedrijfsleven. BCG is de meest succesvol groeiende strategie consultant van Nederland. Consultants zijn zowel teamplayer als onafhankelijk denker, zowel creatief als gestructureerd, zowel rationeel als emotioneel intelligent. BCG biedt uitstekende internationale trainingsprogramma’s en uitgebreide persoonlijke carrièrebegeleiding: voor ambitieuze kandidaten de ideale werkomgeving om het maximale uit zichzelf te halen.

 

Lees meer

Strategy&

Wij combineren het beste strategische en operationele denken en helpen zo onze klanten om samen met hen onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om hun concurrenten te overtreffen.
Voortbouwend op meer dan 100 jaar ervaring binnen de strategie consulting industrie, zijn we nu gericht op het transformeren van de toekomst van de consulting industrie. We hopen dit samen met jou te doen.

Lees meer

Roland Berger

Roland Berger helpt ondernemers de economie van de 21e eeuw vorm te geven. Wij ondersteunen onze klanten bij het realiseren van snelle en stabiele groei, betere marges en een grotere ondernemingswaarde. Wij zijn zelf ondernemers en begrijpen onze klanten. Wij maken hun uitdagingen tot de onze en leveren altijd een implementeerbaar resultaat. Dat zie je terug in onze waarden: ondernemerschap, empathie en excellentie. Daarmee creëren we waarde op een duurzame en meetbare wijze.

Lees meer

KPMG Deal & Growth Strategy

KPMG Deal & Growth adviseert corporates en private-equity partijen omtrent strategische vraagstukken, overnames en investeringen. Strategische vraagstukken waarbij Deal & Growth adviseert zijn bijvoorbeeld het betreden van een nieuwe markt, het analyseren van groei mogelijkheden of het definiëren van de strategie. Bij overnames helpen wij bij het evalueren van de aantrekkelijkheid van een target. Deze projecten hebben een grote impact op de bedrijfsvoering en daarom werken we veelal samen met investment directors en C-level executives.

Lees meer
© Expedition Strategy 2023
Ontwikkeld door Convident