Boston Consulting Group

Boston Consulting Group (BCG) is wereldwijd leidend op het gebied van Strategy Consulting. BCG geeft hoogwaardig kwalitatief advies gericht op blijvend concurrentievoordeel voor haar klanten. De projecten, die altijd in teamverband met de klant worden uitgevoerd, variëren van fusies en overnames tot herstructureringen, van groeistrategieën tot innovatie BCG adviseert vanuit verschillende Practice Areas als Climate & Sustainability, Energy, Consumer Goods, Private Equity, Industrial Goods, High Technology & Digital. Aan de basis van de adviezen ligt altijd fact-based kwantitatief analysewerk. Klanten zijn multinationals en de top van het bedrijfsleven. BCG is de meest succesvol groeiende strategie consultant van Nederland. Consultants zijn zowel teamplayer als onafhankelijk denker, zowel creatief als gestructureerd, zowel rationeel als emotioneel intelligent. BCG biedt uitstekende internationale trainingsprogramma’s en uitgebreide persoonlijke carrièrebegeleiding: voor ambitieuze kandidaten de ideale werkomgeving om het maximale uit zichzelf te halen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar mensen met vaardigheden als analytisch vermogen en gestructureerd en logisch denken. Wij zoeken talent die het vermogen tot inspireren en leiderschap heeft. Met veel energie, enthousiasme, een eigen persoonlijkheid en die een uitdaging niet uit de weg gaat.

Orientatiemogelijkheden

We bieden het hele jaar door mogelijkheden om kennis te maken met BCG. Zie hier meer informatie over onze events. Daarnaast kan je als intern twee tot vier maanden onderdeel uitmaken van een case team. Wanneer je bent afgestudeerd kan je solliciteren voor onze startersfunctie Associate.

Kijk voor meer informatie of om te solliciteren op onze website.

© Expedition Strategy 2023
Ontwikkeld door Convident