EY-Parthenon

EY- Parthenon werd in 2014 gevormd na samenvoeging van Parthenon Group en EY – de wereldwijd opererende strategie boutique heeft inmiddels 40+ kantoren in 22 landen waar meer dan 1800 professionals werkzaam zijn. EY- Parthenon Strategy adviseert topmanagement van vooraanstaande bedrijven en instellingen in Europa, de US, Azië en Australië bij hun strategische vraagstukken. Wat sectoren betreft ligt de nadruk in Nederland en België op Private Equity, Retail, FMCG, Logistiek & Transport en Travel & Leisure.

Carrièremogelijkheden

Een carrière binnen EY-Parthenon Strategy is geënt op continue groei als consultant en als persoon. Je start als Associate met het leren van het vak. Als je dat machtig bent word je Consultant en vervul je gaandeweg een meer senior rol in de teams. Ben je daarin voldoende bedreven dan word je Manager en uiteindelijk wellicht Director of Partner. De snelheid waarmee jij doorgroeit hangt vooral af van jouw eigen ontwikkeling. In elke fase van je carrière zul je merken dat je continu wordt uitgedaagd en veel verantwoordelijkheid krijgt.

Kennismakingsmogelijkheden

Voor je daadwerkelijk bij ons komt solliciteren is het goed om alvast een beeld te vormen van het werk bij EY-Parthenon Strategy en vooral ook de mensen. Dat kun je natuurlijk perfect doen tijdens Expedition Strategy! Daarnaast organiseert EY-Parthenon Strategy regelmatig een Strategy Course of andere inhousedagen waarvoor je je kunt opgeven. Kijk voor alle andere kennismakingsmogelijkheden op www.ey-parthenon.nl.

© Expedition Strategy 2021
Ontwikkeld door Convident