OC&C Strategy Consultants

Al sinds 1987 is OC&C Strategy Consultants een leidende en mondiale strategisch-adviesbureau dat zich toelegt op helder denkwerk in de meest complexe vraagstukken. Wij helpen topmanagement met de grote vraagstukken op het gebied van bedrijf-, overname- en portfoliostrategie. OC&C’s cliënten behoren tot de meest gerespecteerde bedrijven en private equity-investeerders ter wereld, in sectoren variërend van detailhandel en consumentengoederen tot media, technologie en zakelijke dienstverlening.

Carrièremogelijkheden

Een carrière binnen OC&C Strategy Consultants is geënt op continue groei als strategieconsultant en als persoon. Je start als Associate Consultant met het leren van het vak en het vinden van je plek in een internationale firma. Als je dat machtig bent, word je Consultant en vervul je gaandeweg een meer senior rol in de projectteams en sectorspecialismes. De carrièrestappen daarna brengen je uiteindelijk naar de rol als Partner. De snelheid waarmee jij doorgroeit hangt vooral af van jouw eigen ontwikkeling. In elke fase van je carrière zul je merken dat je wordt uitgedaagd en veel verantwoordelijkheid krijgt. Op elk moment word je ondersteund door continue feedback, specifieke (internationale) trainingen en hulpvaardige collega’s.

Wie zoeken wij?

Talent, toewijding en enthousiasme zijn belangrijker dan wat voor studie je hebt gedaan. Belangrijke trefwoorden zijn: superieure analytische vaardigheden, sterke nieuwsgierigheid, ondernemend, gedreven, volwassen, no-nonsense-mentaliteit. Je moet in teams willen werken en hebt een positief-kritische houding. Je onderscheidt je als toptalent dat door je bijzondere achtergrond op een unieke manier naar vraagstukken kan kijken.

Kennismakingsmogelijkheden

Voor je daadwerkelijk bij ons komt solliciteren, is het goed om een beeld te vormen van het werk bij OC&C en voornamelijk haar mensen. OC&C organiseert zelf regelmatig eendaagse Strategy Course’s en meerdaagse Business Courses. Voor veel andere inhousedagen kun je je opgeven via je studie- of studentenvereniging. Kijk voor alle kennismakingsmogelijkheden op de website.

Vacatures

Wij zijn doorlopend op zoek naar afgestudeerden voor een vaste positie als Associate Consultant. Zit je in of begin je bijna aan je masteropleiding, dan kunnen we een plek bieden als Associate Intern of Research Intern. Meer informatie vind je op onze website.

Contactgegevens

Maartje ten Cate (Recruitment Manager)
+316 296 683 64
rotterdam.recruitment@occstrategy.com
www.occstrategy.com/nl

 

© Expedition Strategy 2024
Ontwikkeld door Convident