KPMG Deal & Growth Strategy

KPMG Deal & Growth is de strategie consulting afdeling van KPMG, onderdeel van de KPMG Global Strategy Group.

KPMG Deal & Growth adviseert corporates en private-equity partijen omtrent strategische vraagstukken, overnames en investeringen. Strategische vraagstukken waarbij Deal & Growth adviseert zijn bijvoorbeeld het betreden van een nieuwe markt, het analyseren van groei mogelijkheden of het definiëren van de strategie. Bij overnames helpen wij bij het evalueren van de aantrekkelijkheid van een target. Deze projecten hebben een grote impact op de bedrijfsvoering en daarom werken we veelal samen met investment directors en C-level executives.

Het Deal & Growth team maakt daarnaast gebruik van een enorme hoeveelheid kennis en expertise van andere afdelingen binnen KPMG en de Global Strategy Group en op deze manier zijn wij in staat onze klanten een geïntegreerde benadering van strategie te bieden.

Jouw rol en opleidingsmogelijkheden

Als consultant werk je vanaf je eerste dag als volwaardig teamlid mee op projecten waardoor je veel ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je werkzaamheden verschillen per project maar variëren van het analyseren van cliënt- of marktgegevens en het maken van modellen tot het afnemen van interviews. Jouw bevindingen analyseer je, bespreek je met je team en presenteer je aan de klant. De projecten hebben vaak een korte doorlooptijd van 3-5 weken en zijn compleet verschillend qua industrie, vraagstuk en team samenstelling. Naast je werk zijn er uiteraard voldoende opleidingsmogelijkheden welke variëren van het ontwikkelingen van consulting vaardigheden, strategie kennis en technische vaardigheden.

De verscheidenheid aan werkzaamheden, industrieën en opleidingen maar ook onze pragmatische aanpak waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt zorgen ervoor dat jij je in korte tijd ontwikkelt tot een allround strategie consultant met daarnaast veel M&A-kennis.

Wie zoeken we?

Wij zoeken enthousiaste en nieuwsgierige studenten met sterk ontwikkelde analytische en organisatorische vaardigheden en goede verbale en non-verbale communicatieve vaardigheden. Wij merken dat studenten met een economische, financiële of technische achtergrond hier vaak aan voldoen. Je krijgt energie van het werken in team verband, bent pragmatisch en bereid een stapje extra te zetten. Een positieve instelling en een gezonde dosis humor vinden wij ook belangrijk!

Meer weten

We kijken er naar uit om je tijdens de Expedition Strategy meer over ons werk te vertellen. Daarnaast organiseren we elk jaar een inhouse dag en een aantal lunches waarvoor je je kunt opgeven.

© Expedition Strategy 2023
Ontwikkeld door Convident