Strategy&

Strategy& is een wereldwijd team van pragmatische strategen die haar klanten helpt om essentiële voordelen te behalen.

Onze klanten willen een pragmatische strategie die zich eenvoudig laat omzetten in acties en hen helpt om in sterk concurrerende, wereldwijde markten leidend te zijn. Wij combineren het beste strategische en operationele denken en helpen zo onze klanten om samen met hen onderscheidende kwaliteiten te ontwikkelen die nodig zijn om hun concurrenten te overtreffen.
Voorheen waren wij Booz & Company. Nu zijn wij onderdeel van het wereldwijde PwC-netwerk en vormen wij dé combinatie voor ’s werelds toonaangevende bedrijven en instellingen om met hen winnende strategieën te ontwikkelen en uit te voeren. Voortbouwend op meer dan 100 jaar ervaring binnen de strategie consulting industrie, zijn we nu gericht op het transformeren van de toekomst van de consulting industrie. We hopen dit samen met jou te doen.

Start een uitdagende carrière bij Strategy& en werk samen met ons aan het veranderen van de manier waarop de wereld denkt over strategie consulting en bouw met ons aan ’s werelds meest vooraanstaande ‘strategy- through-execution’ firma.

Wij hebben meer dan 200 partners en 3000 professionals in 57 kantoren wereldwijd die zich gezamenlijk inzetten voor onze clienten. Onze professionals zijn experts en beschikken over unieke inzichten en grondige industrie- en functionele kennis waardoor we daadwerkelijke impact tot stand kunnen brengen.

Carrière

Bij Strategy& kun je je snel professioneel ontwikkelen. Wij passen ons carrièremodel aan om ervoor te zorgen dat onze talentvolle medewerkers zich optimaal kunnen ontwikkelen en doorgroeien.

Als pas afgestudeerd academicus begin je bij ons als Associate. Je bouwt in korte tijd veel kennis op over allerlei bedrijven en industrieën in een internationale werkomgeving. Je werkt in verschillende projectteams en je volgt trainingen om je vaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast maak je kennis met alle aspecten van onze organisatie. En voordat je toe bent aan de functie van Senior Associate, je volgende carrièrestap, bestaat er de mogelijkheid om — geheel door Strategy& gefinancierd — een MBA opleiding te volgen aan een door jou gekozen business school in Europa of de VS.

Naast Associate posities voor afgestudeerden, bieden wij ook een uitgebreid internship programma aan. Als Intern maak je deel uit van een Strategy& projectteam en draai je daarin mee als een volwaardig consultant. Dit is een ideale manier om Strategy&, onze mensen en het type werk dat wij doen goed te leren kennen.

 

© Expedition Strategy 2024
Ontwikkeld door Convident