Deelnemende studieverenigingen

Op deze pagina is meer informatie te vinden over de deelnemende studieverenigingen.

FSG

FSG is dé studievereniging voor de financiële student aan de Rijksuniversiteit Groningen. FSG heeft zich ten doel gesteld om de kloof tussen de theorie en de praktijk op het gebied van Finance, Accountancy & Controlling, Organizational & Management Control en International Financial Management te verkleinen. FSG organiseert activiteiten voor studenten aan de Faculteit Economie & Bedrijfskunde.

Ga naar website

TBV Lugus

De studievereniging TBV Lugus faciliteert alle sociale, educatieve en carrière gerichte activiteiten voor studenten Technische Bedrijfskunde in Groningen. Technische Bedrijfskunde wordt gekenmerkt door haar multidisciplinariteit en vormt hiermee een brug tussen de techniek en het bedrijfsleven. Een gezonde mix tussen analytische en sociale vaardigheden.

Ga naar website

VESTING

VESTING is de studievereniging voor Econometrics, Operations Research en Actuarial Studies. Haar doelstelling is de kloof tussen theorie en praktijk op het gebied van de wetenschap der Econometrics en Operations Research te verkleinen. Daarnaast wil VESTING het contact tussen haar leden bevorderen en ze de mogelijkheid bieden om zich naast de studie verder te ontplooien op het organisatorische vlak. Dit komt tot uiting in zowel formele als informele activiteiten.

Ga naar website

T.F.V. ‘Professor Francken’

De Technisch Fysische Vereniging ‘Professor Francken’ is de Groningse studievereniging voor technische natuurkunde, verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen. De vereniging is vernoemd naar de eerste hoogleraar technische natuurkunde in Groningen, ze is dan ook gericht op studenten en medewerkers van de vakgroepen technische natuurkunde. De vereniging heeft ruim 600 leden en organiseert een jaarlijks symposium, binnenlandse excursies en jaarlijks een buitenlandse reis. Een aantal activiteiten wordt in samenwerking met zusterverenigingen georganiseerd, zoals de introductie voor eerstejaars en de beta-bedrijvendagen. Het lidmaatschap is een must voor technisch georiënteerde studenten.

Ga naar website

Fysisch-Mathematische Faculteitsvereniging (FMF)

De Fysisch-Mathematische Faculteitsvereniging (FMF) is de studievereniging voor de studies (Technische) Natuurkunde en (Technische) Wiskunde. De FMF is gelieerd aan de Rijksuniversiteit Groningen, welke bekend staat om haar uitstekende bèta-opleidingen. De FMF heeft circa 850 leden, voor wie zij het hele jaar door vele activiteiten organiseert, op zowel carrière-oriënterend, wetenschappelijk als sociaal vlak. Zo organiseren we bijvoorbeeld bedrijfsexcursies en wetenschappelijke symposia, maar ook borrels en buitenlandse reizen.

Ga naar website
© Expedition Strategy 2024
Ontwikkeld door Convident